Merivaara

Finsko podjetje Merivaara se že več kot 100 let uvršča med izjemno kvalitetne proizvajalce medicinske opreme. Podjetje je leta 2011 praznovalo 110. obletnico ustanovitve in vse od samega nastanka proizvaja visokokakovostno medicinsko opremo. Njihov proizvodni program zajema širok spekter izdelkov, med katerimi so najbolj ponosni na svoje operacijske in preiskovalne mize, bolnišnične postelje in preiskovalne luči. Podjetje ima pomembno vlogo v svetovnem merilu in je prisotno v več kot 100 državah po vsem svetu.

Vsi proizvodi podjetja Merivaara ima oznako CE in v vseh pogledih ustrezajo standardoma ISO 9001:2000 in ISO 13485:2003. Prav tako se lahko pohvalijo z okolju prijaznejšo proizvodnjo po ISO-standardu ISO 14001:2004.

 

Pošljite povpraševanje

  • Laboratorijska oprema
  • Plastična kirurgija
  • Diagnostika
  • Drugo
Osebni podatki poslani v tem spletnem obrazcu ne bodo shranjeni v nobeno podatkovno zbirko, ampak bodo poslani zgolj na elektronski naslov podjetja Labormed d.o.o. in bodo uporabljeni izrecno in samo za namen obdelave predmeta zaradi katerega nas kontaktirate, potem pa bodo izbrisani. Osebni podatki ne bodo uporabljeni v nikakršne promocijske namene, ne bodo uporabljeni za nadaljnjo obdelavo in ne bodo posredovani tretji osebi.
Produkcija: Sloway spletne rešitve © Labormed d.o.o. 2016