Miltenyi Biotec

Podjetje Miltenyi Biotec je bilo ustanovljeno leta 1989. Danes zaposluje že preko 1100 ljudi v 18 državah po vsem svetu. Podjetje razvija, proizvaja in prodaja več kot 1000 različnih proizvodov in storitev, zlasti za potrebe naslednjih področij: celične biologije, imunologije, regenerativne medicine in molekularne biologije.

Podjetje je razvilo sistem MACS® Technology , vrhunsko metodo za magnetno celično ločevanje. Tehnologija MACS® Technology združuje naslednje tri sisteme:

Tehnologija MACS ponuja širok spekter uporabe: celične purifikacije manjšega in večjega obsega, celično ločevanje, biomolekularno ločevanje, izvajanje laboratorijskih in kliničnih raziskav, ločevanje odraslih matičnih celic (npr. z uporabo sistema za ločevanje celic CliniMACS® Cell Separation System.

Strokovne izkušnje in znanje zaposlenih je zelo bogato. Vključuje znanje iz bioloških in kemičnih disciplin, ki vključujejo tako imunologijo, celično in molekularno biologijo, hematologijo, regenerativno medicino, organsko in anorgansko kemijo, kot tudi fiziko in inženirstvo, vključno z razvojem na področju biomedicine, elektronike, laboratorijske plastike in programske opreme.

 

Pošljite povpraševanje

  • Laboratorijska oprema
  • Plastična kirurgija
  • Diagnostika
  • Drugo
Osebni podatki poslani v tem spletnem obrazcu ne bodo shranjeni v nobeno podatkovno zbirko, ampak bodo poslani zgolj na elektronski naslov podjetja Labormed d.o.o. in bodo uporabljeni izrecno in samo za namen obdelave predmeta zaradi katerega nas kontaktirate, potem pa bodo izbrisani. Osebni podatki ne bodo uporabljeni v nikakršne promocijske namene, ne bodo uporabljeni za nadaljnjo obdelavo in ne bodo posredovani tretji osebi.
Produkcija: Sloway spletne rešitve © Labormed d.o.o. 2016