Medica

Medica Group deluje od leta 1985 v biomedicinski četrti Mirandola (Italija). Razvoj inovativnih izdelkov za prečiščevanje krvi je bil vedno osnovna dejavnost podjetja. Osredotočenost na raziskave in razvoj je bila skozi leta integrirana s široko ponudbo sterilnih izdelkov za enkratno uporabo, proizvedenih v treh različnih obratih, dva v Italiji in ena v Tuniziji, z visoko avtomatiziranimi proizvodnimi sistemi.

Poleg portfelja medicinskih pripomočkov za enkratno uporabo in elektromedicinske opreme predvsem na področju afereznih aparatov, Medica Group prek hčerinske družbe Tecnoideal ponuja široko paleto strojev za proizvodnjo medicinskih pripomočkov za enkratno uporabo z naraščajočo stopnjo avtomatizacije.

Izdelava votlih vlaken za filtracijo krvi, plazmaferezo in ultrafiltracijo vode predstavlja osrednjo tehnologijo podjetja. V zadnjih letih je težnja po iskanju novih izdelkov in trgov vodila Skupino k uvedbi divizije medicinske vode za razvoj in komercializacijo mikrobne filtracije vode. naprave in za razvoj izdelkov za bioregenerativno medicino. 

AFERsmart je integrirana enota za izvajanje postopkov čiščenja krvi, kot so izmenjava plazme, dvojna filtracija, selektivna dvojna filtracija, dvojna filtracija z adsorpcijo in hemoperfuzija.

AFERsmart temelji na isti arhitekturi platforme CARDIOsmart in DECAPsmart® Plus. 

 

Pošljite povpraševanje

  • Laboratorijska oprema
  • Plastična kirurgija
  • Diagnostika
  • Drugo
Osebni podatki poslani v tem spletnem obrazcu ne bodo shranjeni v nobeno podatkovno zbirko, ampak bodo poslani zgolj na elektronski naslov podjetja Labormed d.o.o. in bodo uporabljeni izrecno in samo za namen obdelave predmeta zaradi katerega nas kontaktirate, potem pa bodo izbrisani. Osebni podatki ne bodo uporabljeni v nikakršne promocijske namene, ne bodo uporabljeni za nadaljnjo obdelavo in ne bodo posredovani tretji osebi.
Produkcija: Sloway spletne rešitve © Labormed d.o.o. 2016