Integra - IBS Integra Biosciences

Od ustanovitve leta 1965 je podjetje INTEGRA Biosciences stalno izpopolnjevalo svoje delo na področju mikrobiologije in biologije celice. Z neprekinjenim vlaganjem v razvoj je podjetje ustvarilo trdno podlago, sestavljeno iz ključnih izdelkov podjetja, ki jih najdemo v laboratorijih po vsem svetu. Leta 1999 je Integra v svoj program vključila tudi proizvodnjo svetovno znanih laboratorijskih pripomočkov PIPETBOY in FIREBOY. Prevzem inženirske družbe leta 2002 je bil začetek novega obdobja rasti in inovacij. Sveži dinamični pristop podjetja se odraža v zavedanju odgovornosti do zahtev njegovih kupcev. Tesno sodelovanje strokovnjakov, raziskovalcev, proizvodnega oddelka in inženirjev ustvarja možnost za hiter prenos želja kupcev v zanesljive in lahko uporabne laboratorijske pripomočke.

Danes Integrine laboratorijske pripomočke za uporabo na področju mikrobiologije in biologije celice najdemo v laboratorijih po vsem svetu. Podjetje sodeluje z več kot 60 tujimi distributerji, kar ustvarja izjemno mrežo za hitro in učinkovito pomoč kupcem po vsem svetu. Distributerje podpira visoko motivirana in izkušena skupina strokovnjakov, ki se nahaja v novem sedežu podjetja v mestu Chur v Švici.

Podjetje INTEGRA Biosciences je podjetje s certifikatom ISO 9001:2000.

 

Pošljite povpraševanje

  • Laboratorijska oprema
  • Plastična kirurgija
  • Diagnostika
  • Drugo
Osebni podatki poslani v tem spletnem obrazcu ne bodo shranjeni v nobeno podatkovno zbirko, ampak bodo poslani zgolj na elektronski naslov podjetja Labormed d.o.o. in bodo uporabljeni izrecno in samo za namen obdelave predmeta zaradi katerega nas kontaktirate, potem pa bodo izbrisani. Osebni podatki ne bodo uporabljeni v nikakršne promocijske namene, ne bodo uporabljeni za nadaljnjo obdelavo in ne bodo posredovani tretji osebi.
Produkcija: Sloway spletne rešitve © Labormed d.o.o. 2016