Dako

Do nastanka raka pride zaradi nekontrolirane rasti celic. Analiza teh celic predstavlja osnovo Dakovih produktov za in vitro diagnostiko. Primarno področje podjetja Dako, diagnostika raka na osnovi celic, se deli na dve področji – patologijo in pretočno citometrijo.

Patologija

Produkti za uporabo v patologiji zajemajo rešitve za klinično uporabo. Patologi uporabljajo produkte podjetja Dako za in vitro diagnostiko raka in drugih rakavih obolenj na osnovi tkivnih vzorcev. Podjetje ima največ izkušenj iz imunohistokemije – analize celic s pomočjo protiteles. Ko vzorcem tkiva dodamo protitelesa, se prisotnost rakavih celic pokaže s pomočjo nanosa posebnih reagentov. Na osnovi pridobljenih informacij lahko patologi postavijo diagnozo glede vrste rakavega obolenja in stopnjo razširjenosti po telesu.

Pretočna citometrija

Proizvodni program na tem področju zajema instrumente za uporabo v raziskovalne namene in reagente za klinično diagnostiko. S pretočno citometrijo se analizira celice v krvi in drugih tekočinah, kar je izjemnega pomena v primeru levkemije, limfomov in drugih tovrstnih obolenj.

CIC, OEM in pretočni reagenti

Ostali proizvodi podjetja Dako večinoma zajemajo protitelesa, s katerimi se meri koncentracijo beljakovin v krvi, urinu in cerebrospinalnem likvorju. 

Pošljite povpraševanje

  • Laboratorijska oprema
  • Plastična kirurgija
  • Diagnostika
  • Drugo
Osebni podatki poslani v tem spletnem obrazcu ne bodo shranjeni v nobeno podatkovno zbirko, ampak bodo poslani zgolj na elektronski naslov podjetja Labormed d.o.o. in bodo uporabljeni izrecno in samo za namen obdelave predmeta zaradi katerega nas kontaktirate, potem pa bodo izbrisani. Osebni podatki ne bodo uporabljeni v nikakršne promocijske namene, ne bodo uporabljeni za nadaljnjo obdelavo in ne bodo posredovani tretji osebi.
Produkcija: Sloway spletne rešitve © Labormed d.o.o. 2016