Eto Garments

Podjetje Eto Garments ApS je danski proizvajalec postoperativnih kompresijskih oblačil. Podjetje je na tržišču prisotno že od leta 1990. Tako razvoj kot tudi proizvodnja artiklov potekata na sedežu podjetja v mestu Ejby na Danskem. Vsi izdelki imajo oznako CE.

Podjetje Eto odlikujejo izjemno kvalitetna kompresijska oblačila in hitra dostava naročenih artiklov lokalnemu dobavitelju, s čimer je podjetju uspelo osvojiti večji del domačega trga, poleg prisotnosti na tržišču v več kot 14 državah – tudi izven Evrope.

V okviru plastične kirurgije je treba združiti dva vidika – odlično opravljen operativni del in visoko kvalitetno kompresijsko oblačilo za lažje okrevanje in večje udobje pacienta po prestanem posegu. Podjetje Eto Garments sta vedno odlikovala dva aduta – izjemna kakovost produktov in hitra dostava, s čimer se podjetje želi ponašati tudi v prihodnosti.

Labormed Eto brošura

Pošljite povpraševanje

  • Laboratorijska oprema
  • Plastična kirurgija
  • Diagnostika
  • Drugo
Osebni podatki poslani v tem spletnem obrazcu ne bodo shranjeni v nobeno podatkovno zbirko, ampak bodo poslani zgolj na elektronski naslov podjetja Labormed d.o.o. in bodo uporabljeni izrecno in samo za namen obdelave predmeta zaradi katerega nas kontaktirate, potem pa bodo izbrisani. Osebni podatki ne bodo uporabljeni v nikakršne promocijske namene, ne bodo uporabljeni za nadaljnjo obdelavo in ne bodo posredovani tretji osebi.
Produkcija: Sloway spletne rešitve © Labormed d.o.o. 2016