Mentor

Podjetje Mentor Incorporation je bilo ustanovljeno leta 1969. Je vodilni proizvajalec medicinskih pripomočkov za potrebe svetovnega trga estetske kirurgije.
Mentor že več kot 20 let izdeluje prsne vsadke v ZDA. Vsadki se uporabljajo tako za potrebe povečanja prsi kot tudi za rekonstrukcijo prsi. So visoko kvalitetni in narejeni pod strogim nadzorom, ter pred izdajo na tržišče večkrat testirani. Vse našteto podjetju Mentor prinaša visok ugled in stalno sodelovanje s priznanimi kirurgi.

Mentorjevi silikonski vsadki so narejeni iz gostega kohezivnega gela z zaščitenim imenom MemoryGel™. Zasnovan je tako, da zadrži obliko in kljub temu ostane mehak, s čimer posnema naravno prsno tkivo. Gel obdaja ovojnica iz trpežnega silikonskega elastomera, kar vsadke razlikuje od trših anatomsko oblikovanih vsadkov.

Ženskam, ki se odločajo za rekonstrukcijo ali povečanje prsi, Mentor ponuja široko paleto prsnih vsadkov, prilagojenih posameznim željam in potrebam uporabnic, vključno z različnimi velikostmi, oblikami in s teksturami površine. 

Več si preberite v naši brošuri: Povečanje prsi

 

Pošljite povpraševanje

  • Laboratorijska oprema
  • Plastična kirurgija
  • Diagnostika
  • Drugo
Osebni podatki poslani v tem spletnem obrazcu ne bodo shranjeni v nobeno podatkovno zbirko, ampak bodo poslani zgolj na elektronski naslov podjetja Labormed d.o.o. in bodo uporabljeni izrecno in samo za namen obdelave predmeta zaradi katerega nas kontaktirate, potem pa bodo izbrisani. Osebni podatki ne bodo uporabljeni v nikakršne promocijske namene, ne bodo uporabljeni za nadaljnjo obdelavo in ne bodo posredovani tretji osebi.
Produkcija: Sloway spletne rešitve © Labormed d.o.o. 2016